Miegymás

Az időjárás kezdi megközelíteni az Arawn esküvőjén tapasztaltakat. Azt hiszem, mostmár hiába próbálom elhitetni jóanyámmal, hogy a Dunántúlon nem MINDIG zuhog az eső, viharos a szél és 13 fok a hőmérséklet. Tulajdonképpen én is egyre nehezebben hiszem, mert amikor a Balatonon nyaraltam – kétszer – kísértetiesen hasonló volt az időjárás (az még a közös ezekben az élményekben, hogy egyszer sem hoztam magammal kabátot – most sem).

Húgom közben otthon hangosan röhög, hogy mire számítottunk, elfelejtettük, hogy mindig ez van, akárhol nyaralok? Na de akkor most mit csináljak, ne mozduljak ki otthonról? (Bár ezen érdemes elgondolkodni, például ha mindazok, akiknek elrontom a nyaralását, fizetnének nekem, hogy NE menjek oda, ahol ők vannak, egész jó üzlet lenne).

Ettől eltekintve jól érzem magam, a heverészés-bugyogás-igény szerinti alvás-olvasgatás nagyon jót tesz. Ma még masszázsra is vetemedtem, és kiderült, hogy az állandó ülőmunkától a hátizmaim izgalmas alakzatokba kötötték magukat, tehát lehet, hogy ezt gyakrabban kéne elkövetnem (amellett, hogy mozogni is kéne). Csak az a gond ezzel, hogy a hátam olyan mértékben érzékeny, hogy relaxálásról szó sem lehet közben, a számat rágva és lúdbőrözve koncentrálok, hogy ne kacarásszak sikongatva egész idő alatt.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Miegymás

  1. Na, ez valóban ronda. Nem gondoltam, hogy már megint 13 fokra lemegy a hőmérséklet.
    Itt bezzeg 25 fok van, kellemes is lenne, ha nem lenne olyan borzalmasan fülledt és párás a sok nedvességtől. Voltunk ma kint, de ömlött rólam a víz és reped szét a fejem. Az már biztos számomra, hogy annakidején majd valami időjárási front fog kinyírni.

  2. perenne says:

    A legközelebbi augusztusi kánikulában várlak szeretettel. Már most beírhatod a naptáradba 🙂

  3. hát az mindenesetre nem működik, hogy magaddal viszed a rossz időt, mert itt is maradt belőle, szóval senki se járt jól ezzel a biznisszel, max a masszőr 🙂 azért jó pihenést.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s