Röviden

Megvagyok még különben, csak a munkának nem akar vége szakadni, a türelmem viszont nagyon is fogytán, tegnap kaptam is egy tüchtig kis hisztirohamot, de túlestünk ezen is, a törékeny tárgyaim is túlélték. A lakásban közben pormacskák kergetőznek (nesze neked, karácsonyi nagytakarítás), az ajándékoknak a felét sem szereztem be (nesze neked, hangulatos karácsonyi készülődés), és abba is beletörődtem, hogy fodrászhoz már csak jövőre fogok eljutni (nesze nektek, vállalható karácsonyi videók).

Viszont rájöttem, hogy ma telihold van (bár a szomszéd ház sem látszik, nemhogy a hold) ÉS napforduló, legalább a nappalok nem lesznek már rövidebbek, hurrá, hurrá.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Röviden

 1. Laura says:

  Kitartás, a hisztit meg fogd a holdra 😉

 2. Na, akkor jól sejtettem, hogy még dolgod van
  :-((

 3. yosha says:

  Az ünnepi készülődésnek lőttek. Mi még nemhogy ma, de holnap is nyomjuk, nincs leállás. Főnök sehol, szinte röhög rajtunk mikor felháborodunk hogy “még ezis?” Az idegeim megeszi az egész, kedvem sincs semmihez délutánra, időm se, aztán még cégesparti meg utazz haza, csoda hogy sosem tudok bevásárolni otthonra lofaszt sem. Elegem is van az egészből, bassza meg a karácsony meg az iylesmi, majd egy olyan világba találjanak ki ünnepet, ami ugy működik, hogy nem kell apokalipszist elszenvedni előtte.
  de most komolyan kérdem, egy pizzériának, aminek még se száma, se átépített fészke, se semmiyle nincs, mi a gecimért fontos december 20án tervezni? Miért? Ha az emberek fele leülne a picsájára, és normálisan felvenné januárban a fonalat, akár 7-8án, akkor nem kéne december közepén senkinek sem meghalnia. De neeeem, a főnökök februárik basznak a jakuzziban, de mi már 3án bennt kell szivjunk. Közben krülöttem mindenki aki nem érdemli már ezen a héten otthon veri britnire. Tizedikéig. Ha van isten, utálja a kapitalizmust, és az egész életünket pubertáskor után.

 4. hosszu says:

  [Vaszilisza](#11043166): Jó ötlet 🙂

 5. hosszu says:

  [csipikenyuszi](#11043470): Most már vége, csak regenerálódni kéne holnap estig *keserű kacaj*

 6. hosszu says:

  [yosha](#11043920): Drága, ne foglalkozz a bevásárlással, elég ajándék, ha otthon leszel. A főnököd meg lassan megérik arra, hogy rávessem legendásan szúrós tekintetemet.

 7. yosha says:

  JA, aztán majd hallgassam, meg érezzem magam kényelmetlenül, mint legutóbb is. A mai nap eluszik, az meg hogy vásároljak, a holnap délelőtt totál meghiusitva mert tuti semmi se lesz nyitva. Igazábol a fasz kivan, még akar valami céges összejövetelt is úgy, hogy most mingyárt két óra van, és még senki nem tud róla semmit, páran rá sem érnek, tehát ismét pirospont. Tényleg átkozom magam, miért nem maradtam otthon nyugiban váradon, ahol a levegő is jobb, a környezet is nyugtatóbb, lassan cigány is alig van pesthez képest, nomeg sose, de sose a büdös életben nem kell annyira teperni mint itt ebben a komcsi szarban.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s