Kedves Watson

B-vel megtaláltuk a logikus választ, hogy miért pont a billentyűzetem meg a vécétartályom* romlott el: egész egyszerűen ezeket használom a legtöbbet. És valóban, az itthon töltött idő nagyrészt azzal telik, hogy ülök a gép előtt, aztán néha kimegyek pisilni.

Ha ezen logika mentén haladunk, a következő, ami elromlik, várhatóan az erkélyajtó vagy a kávéfőző lesz, ellenben a porszívóm egészségére és jó erőnlétére még hosszú ideig számíthatok.

* A kurva tartály ezúttal ereszt. Most választhatok, hogy mégiscsak hívok szerelőt (idő- és idegkímélő megoldás) vagy veszek egy olyan gumilófaszkát, és megszerelem magam (pénztárcakímélő és önbizalomnövelő megoldás. Ha sikerül, alkalmassá válok az önálló felnőtt életre. Ha nem, még mindig hívhatok szerelőt.) Mindenesetre jó, hogy még nem vittem vissza a kölcsönlétrát.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kedves Watson

  1. csipikenyuszi says:

    Szerintem ez sem teljesen irányadó. Mi mondjuk nem használjuk túl az egyik kütyüt a másikkal szemben(nagyjából), mégis időnként elromlik valami, talán a koruk is hozzájárul, sajnos.Mármint melyiknél mennyi a várható életkor. Mosógép betöltötte a 26 évet, TV a tizenvalahányat. WC tartály valami 8 évet. Az IT termékek életkoráról még nincs tapasztalatom, majd valamikor bekövetkezk az is. Ott inkább az elavulás veti ki őket a sorból. 🙂

  2. postmodernystka says:

    ezt a logikát követve kétszer is ellenőrizd le a széked stabilitását leülés előtt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s